Wilt u een intake- of adviesgesprek voordat u een behandeling krijgt?

Anti-aging/zonbeschadigde huid

Ben je op zoek naar een niet-invasieve anti-aging behandeling of een manier om je door de zon beschadigde huid zichtbaar te verbeteren? Tekenen van veroudering zijn onder meer een ongelijkmatige teint, dofheid of verlies van elasticiteit van de huid, vooral voor een huid die regelmatig wordt blootgesteld aan de elementen. De Dermapen4 behandelingen verminderen effectief het verschijnen van ouderdoms- en zonnevlekken, lijntjes en rimpels, dunner wordende en verslapte huid die allemaal deel uitmaken van het natuurlijke verouderingsproces als gevolg van verminderde collageenproductie in de huid.

Ouderdomsvlekken en pigmentatie

Pigmentatie treedt op wanneer overtollig melanine (huidpigment) wordt gestimuleerd en ongelijkmatig is afgezet. De Dermapen4 behandelingen zijn zeer effectief voor het behandelen van deze ongewenste pigmentatie. De behandeling is voor alle huidtypes, maar is specifiek geschikt voor de donkere huidskleuren, waar laserbehandelingen misschien niet de veiligste optie zijn vanwege verdere pigmentatierisico’s en huidbeschadigingen. Het kiezen van de juiste huidverzorging verbetert uw resultaten. Microneedling stimuleert de natuurlijke collageenproductie van uw huid, verhoogt de elasticiteit en herstelt oneffenheden. De krachtige anti-verouderings- en herstellende stoffen in onze DP Dermaceuticals™ Meso-Glides™ worden rechtstreeks in de huid gebracht voor verbluffende resultaten.

Vergrote poriƫn

Grove of vergrote poriën zijn een veelvoorkomend huidprobleem, vooral als je acne of mee-eters hebt gehad en zijn meestal beter zichtbaar op de neus, wangen en kin. Het goede nieuws is dat een Dermapen4 behandeling een effectieve en veilige methode is om grove poriën merkbaar te verminderen en een gladde, stralende huid te creëren. Voor, tijdens en na je microneedling behandeling kun je de verjonging van uw huid ondersteunen met een op maat gemaakte huidverzorgingsadvies met behulp van de DP Dermaceuticals™ producten. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld om in harmonie te werken met regeneratieve behandelingen en uw huid voor uitzonderlijke resultaten.

Acne en puistjes

Een problematische huid is vaak het gevolg van overactieve talgproductie en onevenwichtige hormonen. Het overtollige talg komt vast te zitten in je poriën samen met dode huidcellen en vuil, wat kan leiden tot pijnlijke ontstekingen en je huid vatbaar maakt voor de verspreiding van andere bacteriën. Door de klinische microneedling behandeling van Dermapen te combineren met de op jouw huid afgestemde DP Dermaceuticals huidverzorgingsproducten, krijg je de heldere, stralende teint die je verdient.

Huidbeschadigingen en Littekens

Littekenweefsel wordt veroorzaakt door schade aan de tweede huidlaag, de dermis. Littekens kunnen erg storend zijn in je gezicht en/ of andere delen van je lichaam, vooral als ze zich in een goed zichtbaar gebied bevinden. De Dermapen4 behandelingen kunnen je hierbij helpen, ongeacht de grootte van het litteken. Dermapen4 behandelingen omvatten het verminderen van omvangrijk littekenweefsel met gerichte microneedling, waarbij gereguleerd collageen wordt geactiveerd om het met littekens bedekte gebied af te vlakken of op te vullen. Speciaal hiervoor ontwikkelde DP Dermaceuticals™ huidverzorgingsproducten ondersteunen hierbij het natuurlijke genezingsproces van het lichaam en minimaliseren roodheid of verkleuring. Geniet van een merkbaar gladdere en egalere huid.

Couperose/rosacea

Er zijn 3 soorten rosacea die in symptomen variëren van rood erytheem tot papels en puisten en zelfs een verdikking van de huid. Hoewel er geen bekende remedie is voor rosacea, kunnen Dermapen4 behandelingen het optreden van veelvoorkomende symptomen met succes minimaliseren door de aanmaak van bloedvaten te normaliseren (bekend als angiogenese) en regulerende groeifactoren vrij te geven. Dermapen behandelingen verhogen ook de integriteit van de 2 lagen van uw huid (dermis en epidermis) om de dichtheid en veerkracht te vergroten. Roodheid wordt zichtbaar minder en de teint voelt evenwichtiger en minder reactief aan.

Striae

Meestal presenteert striae zich als rode of blauwe lijnen voordat ze vervagen in wit, zilver of bruin weefsel. Striae wordt veroorzaakt door een groeispurt, zwangerschap, snelle gewichtstoename of -verlies en zelfs door sommige soorten van steroïde medicatie. De Dermapen4 behandelingen stimuleren de aanmaak en distributie van nieuw collageen om het litteken van de striae te remodelleren en het uiterlijk ervan sterk te verminderen.