Proefmake-up

Je wilt op je huwelijksdag zelf niet voor verrassingen komen te staan dus daarom zullen wij altijd een proefmake-up doen. Tijdens een proefmake-up sessie luisteren wij naar jou wensen en verlangens. Vervolgens zetten we al die informatie om naar een passende bruidsmake-up. We zullen meerdere stijlen laten zien, zodat je goed kan zien wat de mogelijkheden zijn en wat je het meest bij jezelf vind passen.

Alle gebruikte producten en technieken worden genoteerd zodat de bruidslook perfect kan worden nagemaakt op je huwelijksdag. Meestal vind de proefsessie 2 a 3 weken voor de huwelijksdatum plaats en dit nadat de jurk en kapsel gekozen zijn. ook al draag je zelden make-up of houd je van een natuurlijke uitstraling, raden wij je toch aan om een professionele make-up aan te laten brengen. zo weet je zeker dat de make-up bij je past, een hele dag blijft zitten en dat het resultaat ook mooi zichtbaar is op de huwelijksfoto’s

Workshop, hoe maak ik mezelf mooi en verzorgd op?

Heb je altijd al willen weten hoe je een prachtige make-up bij jezelf aanbrengt die je huid laat stralen en je mooiste punten naar voren haalt? in onze workshop krijg je alle tips en tricks aangereikt op make-up gebied. daarna kun je in een handomdraai een mooie makeup bij jezelf aanbrengen! in de make-up workshop leer je jezelf professioneel en op een mooie manier op te maken. Je krijgt tijdens de workshop een make-up advies op maat aangepast aan jou wensen. Maximaal 6 personen voor deze workshop. Tijdens de workshop maak je gebruik van hoogwaardige materialen van het exclusieve merk LOOkX.