Bruidsmake-up

Je huwelijksdag is een van de meest memorabele momenten in je leven. Natuurlijk wil je die dag schitteren! Tijdens een proefmake-up sessie luisteren wij naar jou wensen en verlangens. Vervolgens zetten we al die informatie om naar een passende bruidsmake-up. We zullen meerdere stijlen laten zien, zodat je goed kan zien wat de mogelijkheden zijn en wat je het meest bij jezelf vind passen. Alle gebruikte producten en technieken worden vastgelegd op je persoonlijke kaart zodat de bruidslook perfect kan worden nagemaakt op je huwelijksdag. Meestal vind de proefsessie 2 a 4 weken voor de huwelijksdatum plaats en dit nadat de jurk en kapsel gekozen zijn. ook al draag je zelden make-up of houd je van een natuurlijke uitstraling, raden wij je toch aan om een professionele make-up aan te laten brengen. zo weet je zeker dat de make-up bij je past, een hele dag blijft zitten en dat het resultaat ook mooi zichtbaar is op de huwelijksfoto’s.

 

Workshop, Hoe kies ik mijn make-up?

Heb je altijd al willen weten hoe je een prachtige make-up bij jezelf aanbrengt die je huid laat stralen en je mooiste punten naar voren haalt? in onze workshop krijg je alle tips en tricks aangereikt op make-up gebied. daarna kun je in een handomdraai een mooie makeup bij jezelf aanbrengen! in de make-up workshop leer je jezelf professioneel en op een mooie manier op te maken. Je krijgt tijdens de workshop een make-up advies op maat aangepast aan jou wensen. Maximaal 6 personen voor deze workshop. Tijdens de workshop maak je gebruik van hoogwaardige materialen van het exclusieve merk LOOkX. Lees meer over lookx make-up.

 

Model voor 1 dag

Wil je graag een professionele fotoshoot doen? Wij werken samen met verschillende fotografen zodat je het beste uit jezelf kan halen voor zo’n uniek moment. Ook al draag je nooit make-up, het is bij een fotoshoot zeer aan te raden toch een goede, professionele make-up aan te laten brengen. Dit is terug te zien in de kwaliteit van de foto’s en draagt bij aan de unieke ervaring van het model staan.

 

 

Bekijk hier onze prijzen make-up

 

Direct online reserveren

 

Natural Skin Care

Cathalijnestraat 31A

4508 AA Waterlandkerkje

Tel: 06 38 19 78 57

E-mail info@natural-skin-care.nl

Maandag van 09.15 tot 17.00
Dinsdag van 09.15 tot 22.00
Woensdag van 09.15 tot 22.00
Donderdag van 09.15 tot 22.00
 Vrijdag van 09.00 tot 13.00

Online afspraak maken

Stel uw vraag

 

Make-up