Janssen Cosmetics loopt onmiskenbaar voorop in de markt voor Cosmeceuticals.

Cosmeceutical is een samenvoeging van cosmetisch en farmaceutisch. Dit betekent dat de producten niet alleen een cosmetische maar ook medische achtergrond hebben. Hierdoor moeten deze aan de medische wetten voldoen en staan voortdurend onder strengere controle dan ‘gewone’ cosmetische merken.

 

Janssen Cosmeceutical (submerk van Janssen Cosmetics) is een combinatie van phytotherapie, biotechnologie, algenlogie, etherische oliën en kruiden. De producten zijn op natuurlijke basis en zijn niet op dieren getest, bevatten geen dierlijke grondstoffen en bevatten geen minerale olie en bestaan uit zuivere natuurproducten van de beste kwaliteit zoals aloë vera en chitosan, waarbij de natuurlijke balans en bescherming van het lichaam volledig behouden blijft.

 

Janssen is een vooruitstrevend medisch onderbouwd merk op natuurlijke basis, met als motto: “We beautify the world”.

 

Hooggedoseerde formules vertragen op zeer doeltreffende manier de tekenen van huidveroudering. De producten zijn vrij van dierlijke grondstoffen en minerale oliën. Vanzelfsprekend zijn producten van Janssen niet getest op dieren. De kracht van Janssen is het onderling kunnen combineren van producten en de hoogwaardige werkstoffen. Alle producten van Janssen Cosmeticeutical bevatten ten minste 50% actieve werkstoffen. Om u een idee te geven, merken verkrijgbaar bij drogist en apotheek bevatten 0 tot 10% actieve werkstoffen.

 

Direct online reserveren

 

Natural Skin Care

Cathalijnestraat 31A

4508 AA Waterlandkerkje

Tel: 06 38 19 78 57

E-mail info@natural-skin-care.nl

Maandag van 09.15 tot 17.00
Dinsdag van 09.15 tot 22.00
Woensdag van 09.15 tot 22.00
Donderdag van 09.15 tot 22.00
 Vrijdag van 09.00 tot 13.00

Online afspraak maken

Stel uw vraag

 

Janssen cosmetics