Een gezichtsbehandeling bij Natural Skin Care houdt in: optimaal genieten van een ontspannende behandeling met resultaat! Wij werken met een uniek concept in Waterlandkerkje en omstreken. Een uitgebreide intake- en adviesgesprek, producten en behandelingen afgestemd op uw huidtype.

 

Skin facts huidanalyser

Vanaf Juni 2016 zijn wij in het bezit van een zeer nauwkeurig huidanalyse apparaat. Natuurlijk kunnen wij met het oog veel zien, maar niet alles. Het Skin Facts huidanalyse apparaat meet zeer nauwkeurig de vochthydratatie, de talgproductie, de huidveroudering, de elasticiteit van de huid, huidverslapping en beoordeeld pigmentatie en gevoeligheid.

 

Bent u een nieuwe klant?

Dan zullen we ten alle tijden een huidanalyse uitvoeren voorafgaand aan de behandeling om uw huid nog beter te kunnen beoordelen en zo een uitermate geschikt advies voor thuisgebruik kunnen aanbevelen.

 

Komt u al langer bij Natural Skin Care?

Zoals hierboven vermeld zijn wij sinds 1 april 2016 in het bezit van de nieuwe skin facts huidanalyse. Iedere klant die al langer bij ons komt zal ook een huidanalyse ondergaan om zo samen een duidelijk beeld te krijgen van de huidconditie. Vervolgens zullen we een aantal keer per jaar als extra deze tool gebruiken voorafgaand aan de gezichtsbehandeling om zo duidelijk en nauwkeurig te meten hoe de huid zich ontwikkeld. Wanneer u thuis goed de producten gebruikt zal dit ook duidelijk zichtbaar zijn met de metingen.

 

Natural Skin Care werkt met veel passie met LOOkX Skincare. Producten op huidverbeterend niveau.

 

Lees meer over de bijzondere producten van LOOkX Skincare

 

Bekijk hier onze prijzen gezichtsbehandelingen

 

Natural Skin Care

Cathalijnestraat 31A

4508 AA Waterlandkerkje

Tel: 06 38 19 78 57

E-mail info@natural-skin-care.nl

Maandag van 08.00 tot 17.00
Dinsdag van 09.00 tot 21.00
Woensdag van 08.30 tot 12.00
Donderdag van 09.00 tot 21.00
 Vrijdag enkel bruidjes

 

 

Huidverbeterende gezichtsbehandelingen