Acryl/gelnagels

Niet iedereen staat erbij stil, maar onze handen zijn ons visitekaartje. Verzorgde handen en nagels kunnen het verschil maken bij een eerste kennismaking, of het nu zakelijk is of in de privésfeer. Veel vrouwen hebben een aanwijsbare reden waarom hun nagels niet zo perfect zijn als ze zouden willen. Dat kan erfelijk bepaald zijn, het kan aan het werk liggen of door nagelbijten. Maar het kan bijvoorbeeld ook komen door ziekte, medicijngebruik of zelfs een zwangerschap! Maar dankzij de gediplomeerde nagelstyliste hoeft geen enkele vrouw nog met onverzorgde nagels rond te lopen. Het grote voordeel van kunstnagels is dat al je nagels direct dezelfde lengte krijgen. Je kan kiezen voor iedere gewenste lengte en alle gewenste vormen. Wel is het goed te weten dat hoe langer de nagels zijn, hoe kwetsbaarder ze zijn! Veel vrouwen moeten wennen aan lange nagels, daarom adviseer ik mijn klanten een gemiddelde lengte te kiezen. Bij latere behandelingen kunnen we de lengte aanpassen aan de wens van jezelf. Onder het genot van een kopje koffie of thee kan besproken worden wat voor jou de beste oplossing is.

 

Striplac

Welkom bij de lakrevolutie van het jaar! Bij de wereldwijd unieke nagellak, die zich tot 10 dagen houdt zonder te splijten en geen enkel oplosmiddel of nagellakremover ter verwijdering nodig heeft. In de praktijk zie ik dat de Striplac vaak nog langer blijft zitten dan 10 dagen! Striplac wordt gewoon losgetrokken, wanneer de kleur gewisseld moet worden. En: eenmaal losgetrokken, is de blote natuurlijke nagel daaronder gezond en onbeschadigd. Wat zich als lakwonder voor lijkt te doen, is een baanbrekende technologie van alessandro International. En dat terwijl Striplac zo eenvoudig in het gebruik is - simpelweg aanbrengen zoals gewone nagellak en in de LED-lamp 60 seconden laten uitharden - klaar!

 

Manicure

Wilt u alleen mooi verzorgde handen?

Kies dan voor een gewone manicure, hierbij worden de eigen nagels in een mooie vorm gevijld, nagelriemen worden goed verzorgd en indien gewenst kunnen we ze mooi lakken.

 

 

Bekijk hier onze prijzen manicure

 

Direct online reserveren

 

Natural Skin Care

Cathalijnestraat 31A

4508 AA Waterlandkerkje

Tel: 06 38 19 78 57

E-mail info@natural-skin-care.nl

Maandag van 08.00 tot 17.00
Dinsdag van 09.00 tot 21.00
Woensdag van 08.30 tot 12.00
Donderdag van 09.00 tot 21.00
 Vrijdag enkel bruidjes

 

 

Acryl/gelnagels, striplac, manicure