Natural Skin Care

Cathalijnestraat 31A

4508 AA Waterlandkerkje

Tel: 06 38 19 78 57

E-mail info@natural-skin-care.nl

Maandag van 09.15 tot 17.00
Dinsdag van 09.15 tot 22.00
Woensdag van 09.15 tot 22.00
Donderdag van 09.15 tot 22.00
 Vrijdag van 09.00 tot 13.00

Online afspraak maken

Stel uw vraag

 

Microdermabrasie

 

Rimpels, grove poriën, acnelittekens, verouderende, doffe of verslapte huid? Met microdermabrasie worden de dode huidcellen verwijdert middels kleine kristallen die op de huid worden ‚geslagen’. Tegelijkertijd word de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Naarmate we ouder worden, word de aanmaak van collageen en elastine vermindert dus willen we deze zo lang mogelijk blijven stimuleren om zo huidveroudering te verminderen en/of tegen te gaan.

 

Rimpelvorming is onontkoombaar en iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken. Soms zijn er factoren die de huid echter behoorlijk hebben beschadigd. Hardnekkige acne, operatielittekens, brandwonden, pigmentvlekken, groei- of zwangerschapsstriemen zijn enkele voorbeelden die als storend ervaren kunnen worden. Met micro-dermabrasie kunnen deze huidbeschadigingen tot een minimum teruggebracht worden. Ook rimpels kunnen zichtbaar vervaagd worden. Door middel van een speciale vacuumtechnieck worden steriele microkristallen over de huid 'gespoten'. Deze microkristallen verwijderen de oude huidlagen. Wat tevoorschijn komt is een nieuwe, soepele en zachte huidlaag.

 

Tijdens stap 2 werken we met de koude laser, hiermee worden de ‚motortjes’ van de cellen geactiveerd, wordt de doorbloeding gestimuleerd en vullen we de huid aan met hyaluronzuur om het opname vermogen van de huid te vergroten. Om een nog beter resultaat te krijgen bieden we deze behandeling vaak ook aan in combinatie met een fruitzuur peeling. Dit is echter niet bij iedere huid mogelijk en wij zullen u daarom ook een eerlijk advies en een realistisch verwachtingspatroon geven.

 

Direct online reserveren